scripts

Урок виробничого навчання з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»

29.11.2016 р. було проведено виробниче навчання (на виробництві) з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» з наступних тем:

  1. «Ознайомлення з закладами ресторанного господарства»;
  2. «Підготовка залу до обслуговування»;
  3. «Складання різних видів меню».

У процесі заняття учні закріпили знання та відпрацьовували уміння.

Сьогодні професія офіціанта процвітає тому, що жоден ресторан, кафе, бар, місце продажу напоїв та їжі неможливі без офіціанта. Завдяки створенню розгалуженої мережі державних і приватних кафе, ресторанів, барів, які розповсюджені по всій країні і процвітає ця професія.
Майстер виробничого навчання:  Лозинська Т.В.


Випускники ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» можуть обіймати наступні посади:

- керівник закладу ресторанного бізнесу;
- адміністратор залу;
- метрдотель;
- начальник цеху;
- майстер виробничого навчання;
- завідувач складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
- бармен;
- офіціант;
- агент з постачання.

Немає коментарів

На платформі Blogger.