Українська кухня напередодні Новорічних та Різдвяних свят!
19.12.2017 року у святковий день
святого Миколая групи № 28 та № 38 професії «Майстер ресторанного
обслуговування» на
чолі з майстрами виробничого навчання Лозинською Т. В. та Бодяк К. І.
провели відкритий урок-захід на тему: Українська
кухня напередодні Новорічних та Різдвяних свят!
Українська
кухня – мабуть, найбільш широко оспівана у віршах і змальована в картинах української культури. Про вареники та сало,
галушки та борщі складали цілі повісті і розповідали анекдоти ще при прадідах.
Нове покоління також не байдикує, і продовжує розвивати тему любові до багатої
української кухні. Хоча, часом дещо по-своєму.
Учні удосконалили та поглибили знання та
уміння по приготуванню традиційних українських
страв; розвивали культуру зв'язного мовлення,
вміння виступати з повідомленням, узагальнювати матеріал, висловлювати власну
думку; виховували шанобливе ставлення та
інтерес до народних традицій, обрядів, побуту українців; сприяли духовному розвитку особистості.
Гостей запросили посмакувати стравами та напоями які приготували та подивитися на концерт.
Немає коментарів