scripts

Українська кухня напередодні Новорічних та Різдвяних свят!



19.12.2017 року у святковий день святого Миколая групи № 28 та № 38 професії «Майстер ресторанного обслуговування» на чолі з майстрами виробничого навчання Лозинською Т. В. та Бодяк К. І. провели відкритий урок-захід на тему: Українська кухня напередодні Новорічних та Різдвяних свят!
   Українська кухня – мабуть, найбільш широко оспівана у віршах і змальована в картинах  української культури. Про вареники та сало, галушки та борщі складали цілі повісті і розповідали анекдоти ще при прадідах. Нове покоління також не байдикує, і продовжує розвивати тему любові до багатої української кухні. Хоча, часом дещо по-своєму.



   Учні удосконалили та поглибили знання та уміння по приготуванню традиційних українських страв;  розвивали куль­туру зв'язного мовлення, вміння виступати з повідомленням, узагальнювати матеріал, висловлювати власну думку; виховували шанобливе ставлення та інтерес до народних традицій, обрядів, побуту українців; сприяли духовному розвитку особистості.






   Учні розказували про традиційні українські страви, їх складники та технологію приготування. Запросили гостей прийняти участь у деяких процесах приготування власноруч і посмакувати стравами та напоями які приготували.





  Гостей запросили посмакувати стравами та напоями які приготували та подивитися на концерт.








Немає коментарів

На платформі Blogger.