scripts

Відкритий урок з правознавства на тему: Правопорушення

    3 грудня 2018 року у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» викладачем Собчуком Артуром Віталійовичем, для учнів групи №35 був проведений відкритий урок з правознавства на тему: Правопорушення.
  Метою уроку було розкрити поняття «правопорушення», познайомити із видами правопорушень і причинами правопорушень, сформувати вміння визначати чи є певні події правопорушенням і до якого виду правопорушень вони відносяться, аналізувати події суспільного життя з точки зору права та виховувати правову свідомість учнів.
    На попередніх уроках учні дізналися багато інформації на правову тематику. Кожного дня ми зустрічаємось із різноманітними ситуаціями, в яких відбувається порушення правових норм. За останніх 5 років в Україні засуджено близько 100 тис. підлітків, 328 поставлено на облік міліції. На 10 тис. населення припадає 129 правопорушень і злочинів, серед яких злісне хуліганство, бійки, убивства, зґвалтування. Ми хочемо жити в правовій державі європейського зразка, для цього потрібно знати, яка поведінка є правомірною, а яка ні. Тому тема цього уроку є надзвичайною актуальною.










Немає коментарів

На платформі Blogger.