scripts

Упроваджуємо елементи дуальної форми навчання

Упроваджуємо  елементи дуальної форми навчання 

30.01.2019 в рамках виконання плану заходів із впровадження у навчально-виробничий процес елементів дуальної форми навчання на базі Навчально-практичного центру з професій «Швачка. Кравець. Закрійник» у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» відбулося засідання круглого столу на тему «Шляхи взаємодії роботодавців та навчального закладу щодо впровадження елементів дуальної системи у навчально-виробничий процес з підготовки кваліфікованих робітників». На захід були запрошені представники підприємств швейного профілю: ТзОВ «Сегеш-Україна», ТОВ  Фабрика “Ватин”, ТОВ “ПОЧАЇВСЬКА ФАБРИКА ”ІКВА””, ПП «UKRFORMA»,  ПП “Федишина Т. М.”, ТзОВ “Кожушок”, Салон-магазин «Тюлі-штори». 

За круглим столом адміністративними працівниками ліцею було надано інформацію з демонстрацією презентацій, які розкривають тему даного заходу, обговорювались проблемні питання щодо впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку робітників швейного профілю та можливі шляхи їх вирішення. Учасниками заходу були розглянуті шляхи  взаємодії роботодавців та навчального закладу, а також  можливі позитивні результати в упровадженні елементів дуальної форми навчання.
Круглий стіл  відвідали працівники Кременецької філії Тернопільського обласного центру зайнятості, які поділились інформацією актуальних на ринку праці професій та кількості зареєстрованих безробітних і надали методичні рекомендації щодо можливості підготовки  та (або)  перепідготовки кваліфікованих робітників через співпрацю навчального закладу і роботодавців із базовими центрами зайнятості.
Зустріч виявилась досить насиченою та позитивною, адміністрація ліцею щиро вдячна роботодавцям за теплу зустріч та висловлює надію на подальшу плідну  співпрацю!

Немає коментарів

На платформі Blogger.