scripts

Ярмарок професій


Ліцей наш, ти рідна домівко.
Як любо навчатись у стінах твоїх.
Ти наша надія і наша опора,
З якою крокуємо ми по житті.

     10 квітня Кременецький професійний ліцей та  Кременецька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості в приміщенні районного будинку культури організували та провели традиційний ярмарок професій для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району, а також звіт художньої самодіяльності під гаслом "В єдності сила народу".

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість - одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Вибір навчального закладу, а згодом професії значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. Тут не можна покладатися на випадковість, квапитися. Необхідне найсерйозніше ставлення до цієї проблеми.
Відвідання «Ярмарку професій» сьогодні, в перспективі - усвідомлений вибір професії з урахуванням побажань, можливостей та реальних потреб регіонального ринку праці наголосила начальник відділу організації професійного навчання Тернопільського обласного центру зайнятості Наталія Брич.











На виставці представлені роботи учнів: вишивальниць, кравців, перукарів, майстрів ресторанного обслуговування, столярів, ковалів, автослюсарів, малярів-штукатурів, зварювальників.


















 Сьогодні ми зробили початок, а вдалий вибір залежить від вас. Памятайте золоту формулу вибору свого фаху: "Хочу - можу - треба". ""Хочу" - це те, що вас приваблює у професії; "Можу" - ваші здібності, потенціал, стан здоровя, потрібні для обраної професії; "Треба" - попит на ринку праці. професії, які ми вам сьогодні запропонували, сучасні, популярні та потрібні на ринку праці.
Хочете бути успішними та матеріально незалежними - ласкаво просимо у наш професійний ліцей!", - наголосила директор ліцею М.С. Яськевич.

Нашими випускниками пишаються люди
Добру славу вони мають, авторитет усюди.
Тож сміливо, не вагайтесь, здійснити бажання,
Ми запрошуєм ласкаво, до нас на навчання!!! 





Немає коментарів

На платформі Blogger.