scripts

Відбувся І Міжрайонний кар'єрний форум «Профорієнтація – 2019»



18 вересня 2019 р. на території Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Т.Г. Шевченка в м. Кременець відбувся І Міжрайонний кар'єрний форум «Профорієнтація – 2019», організований Кременецькою районною філією спільно з фахівцями Тернопільського обласного центру зайнятості та 4-ма районними філіями ОЦЗ (Збаразькою, Лановецькою, Підволочиською, Шумською), соціальними партнерами: органами влади, закладами освіти, військовими, ГО «Молодь Кременеччини», приватними підприємцями та роботодавцями.







Учасники дійства отримали унікальний шанс побувати ковалем, барменом, будівельником,вишивальницею, перукарем, офіціантом. Хто мав бажання - міг спробувати зробити стрижку або вишивку, нанести шпаклівку, зробити коктейль на відповідних майстер-класах.




 








З допомогою студентів нашого навчального закладу, які брали участь у форумі, присутні навчалися правильно наносити декоративну шпаклівку, робити коктейлі, засвоїти уроки професійної стрижки, зробити зачіску,побачити як народжується вишиванка, ознайомитись з художніми виробами ковальської справи.









 
Школярі та їх батьки, освітяни, шукачі роботи – усі, кого цікавило щось нове, хто не визначився із професією чи навчальним закладом, шукав ідеї для бізнесу, однодумців та ділових партнерів, хто любить рух і розвиток - отримали для себе максимум користі. Не зважаючи на холодну погоду, було тепло від щирості учасників форуму!

Немає коментарів

На платформі Blogger.