scripts

Вибір професії — один з головних життєвих виборів


Правильний вибір професій — моральне задоволення, висока самооцінка, водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Завданням профорієнтаційної роботи з учнями є підготовка їх до свідомого вибору професії.
Фахівці Кременецького професійного ліцею постійно проводять профорієнтаційну роботу з учнями 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району з метою ознайомлення учнів з проблемою професійного самовизначення, формування в молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору актуальних на ринку праці професій.


Заступник директора Шмулик С.П. та майстри виробничого навчання Ломакович О.А., Будаковський С.Е. ознайомлюють дітей з тим, як правильно вибрати професію, основними помилками при професійному самовизначенні, ситуацією на ринку праці.
Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії - це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.

Немає коментарів

На платформі Blogger.