scripts

Наш учень брав участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту автомобілів»

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту автомобілів» серед учнів ПТНЗ.

В конкурсі взяло участь десять навчальних закладів які готують спеціалістів за даною професією в Тернопільській області. Наш навчальний заклад представив переможця внутріучилищного конкурсу Лівара Андрія. 
Оцінювало роботу конкурсантів кваліфіковане жюрі до складу якого входили виробничники (замовники робітничих кадрів), працівники департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА і навчально методичного центру ПТО у Тернопільській області, а також фахівці з інших навчальних закладів області.

Конкурс проходив в три етапи.

Перший етап – теоретичне завдання, де учасники розв’язували тестові завдання.

Другий етап конкурсу проводився на діючих автомобілях.

 Учням було потрібно відрегулювати демонтаж і монтаж переривника-розподільника з регулюванням зазору між контактами переривника.

Для третього етапу були підготовлені робочі місця в слюсарній майстерні. 

Учні виготовляли натяжні гвинти слюсарної ножівки та встановляли тепловий зазор в клапанах.
Всі переможці і учасники ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за спеціальністю «Слюсар з ремонту автомобілів» були відзначені грамотами.

Немає коментарів

На платформі Blogger.