scripts

Муляр, штукатур, монтажник гіпсокартонних конструкцій

   
Активне впровадження інноваційних виробничих технологій в будівництві, використання сучасних матеріалів потребує підготовки  висококваліфікованих робітників.
Новітні технології повноцінно входять у навчальний процес там, де є необхідна навчально-матеріальна база (сучасні матеріали, відповідна технологічна документація, інструменти та обладнання), та до роботи з ними підготовлені кваліфіковані педагогічні працівники.
Із збільшенням вводу в експлуатацію промислових, житлових та громадських об’єктів збільшується обсяг опоряджувальних робіт, в тому числі лицювально-плиткових і гіпсокартонних. Ці роботи пов’язані з опорядженням поверхонь штучними матеріалами.  Облицювальні роботи є одним і з видів опорядження будівель та споруд, від яких залежить не тільки міцність і якість зведених конструкцій, але і їх зовнішній вигляд. Облицювальні роботи можуть виконуватись як ззовні на фасадах так і всередині будівель при облицюванні стін і підлог. Поверхню облицьовують для того, щоб захистити її від атмосферних впливів, вологи, механічних пошкоджень, а також із санітарно-гігієнічною і декоративною метою. Оздоблене штучними матеріалами приміщення набирає привабливого естетичного вигляду. Тому сучасний робітник - будівельник повинен чітко уявляти науково-технічний рівень сучасного будівництва, його основне спрямування і перспективи розвитку на майбутнє, а також бути обізнаним з технологією виконання будівельних робіт і мати навики роботи із сучасними будівельними матеріалами. 
На платформі Blogger.