scripts

Конкурс на звання "Кращий з професії офіціант"

Професія офіціант, майстер ресторанного обслуговування — це мистецтво, яке допомагає перетворити споживання їжі у справжнє естетичне дійство. Адже людині притаманно не просто втамовувати почуття голоду, а отримувати задоволення від зовнішнього вигляду страв, їх аромату та оформлення. Сьогодні професія офіціанта доволі поширена і користується неабияким попитом на ринку праці, адже жоден ресторан, кафе чи бар не може обійтись без послуг даного спеціаліста. Проте, щоб стати справжнім професіоналом, могти обслуговувати прийоми на найвищому рівні, опинитися в еліті, необхідно мати відповідну професійну підготовку, бути креативним, творчим, відданим своїй справі.
Саме таких фахівців готує наш ДНЗ «Кременецький професійний ліцей». Переконатись в цьому можна було під час проведення конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий з професії офіціант» серед учнів І курсу групи № 18 «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування», який провели 25 лютого 2016 року майстри виробничого навчання: Лозинська Тетяна Володимирівна та Бодяк Катерина Іванівна.
 
Конкурс був насичений різноманітними цікавими завданнями. Учні змагались у практичному турі, демонструючи уміння:
1. Складання заявки на посуд та предмети сервірування;
2. Полірування посуду,  приборів;
3. Складання серветок різними способами;
 
 
4. Здійснювати сервірування столу до сніданку, обіду, вечері, бенкету.
 
 
За результатами конкурсних випробувань в групі № 18 «Офіціант, майстер ресторанного конкурсу» були обрані переможці і нагороджені грамотами.
 

Немає коментарів

На платформі Blogger.