scripts

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

З самого початку  квітня колектив викладачів та  учнів  ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» традиційно розпочав щорічну Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля». Активно і плідно попрацювали і працівники господарської служби.
Майстри в/н гр..№18  разом з учнями зайнялися озелененням території  ліцею та приведенням її в належний естетичний вигляд. До 25-річчя Дня Незалежності України і Дня Державного Прапора України  учні   вирішили створити квітучу композицію, вклали часточку своєї душі до прибирання території  на Калантирському цвинтарі учні гр..№21, побілили дерева, бордюри учні гр..№11 під керівництвом майстрів. 
Хотілось відмітити, що  учні з великим задоволенням та завзяттям взяли участь у надзвичайно патріотичному всеукраїнському історичному заході на території свого навчального закладу.
З метою поліпшення санітарного та естетичного стану навколишньої території, учні та педколектив  ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» організували суботник. Активну участь у прибиранні взяли майбутні автослюсари –  учні гр.№16 відповідально поставились до свого завдання, тому прибирали не лише сміття на землі. Спільними зусиллями вони змогли очистити  територію від пляшок, поліетилену та іншого сміття, що знаходилось недалеко проїжджої частини. Метою заходу було не лише очистити територію, а й закликати суспільство не засмічувати довкілля. Всі працювали дружно та мали піднесений настрій, адже взяли участь у благоустрої нашого міста.

Немає коментарів

На платформі Blogger.