scripts

Виробниче навчання (на виробництві) на пекарні "Бекерай"

23.02.2017р. учні групи № 18  з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» разом із майстром виробничого навчання Лозинською Тетяною Володимирівною відвідали приватну пекарню «Бекерай» - діяльність якої організована згідно стандартів. 

Ліцеїсти змогли ознайомитись з процесом виробництва хліба та кондитерських виробів, починаючи від замісу тіста до безпосереднього випікання та оздоблювання, а також дізнатись про особливості доставки продукції покупцям. 
  

 
Насамкінець зустрічі учні  мали змогу скуштувати та продегустувати декілька видів найсмачніших тортів та круасанів. 
 
 
Отже, майбутні кваліфіковані робітники даної професії не тільки вивчають технологію приготуванням різних хлібобулочних і кондитерських виробів в лабораторії, а й мають змогу безпосередньо відвідувати професійне виробництво.
  

Немає коментарів

На платформі Blogger.