scripts

ЗНО Правильні відповіді до тесту з англійської мови

Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з англійської мови. Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді».
Звертаємо увагу учасників тестування на те, що у завданні 2 виявлено одрук (описку) в написанні слова: у п’ятому реченні замість Doesn’t має бути Don’t. За висновком предметної фахової комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти одрук (описка) в цьому завданні сертифікаційної роботи не впливає на вибір правильної відповіді.
Нагадуємо, що до 14 червня відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з англійської мови. До 15 червня на інформаційних сторінках учасників будуть розміщені результати тестування з цього предмета повідомляє Педагогічна преса.
Учасникам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з англійської мови, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань, а також критеріями оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
Схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю з англійської мови, ухвалену на засіданні предметної фахової комісії з англійської мови при Українському центрі оцінювання якості освіти, буде оприлюднено в розділі «Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді» 30 травня 2017 р.
kgb
jhghj

Немає коментарів

На платформі Blogger.