scripts

До ліцею завітало св`ято знань!!!

Цього навчального року Державний навчальний заклад «Кременецький професійний ліцей» прийняв у свої стіни 7 груп першого курсу. Загалом у ліцей цього року вступили 175 першокурсників.
 
 
 
 
Як і завжди, майданчик біля входу до приміщення навчального закладу заполонили святково вбрані діти з різнобарвними букетами, усміхнені вчителі та батьки.
 
 
 
 
«Сьогодні радо відкриває двері наш навчальний заклад для 561 учня, із них вперше до дружної ліцейної родини приєдналися 175 першокурсників, для яких сьогоднішній день особливий і пам’ятний, адже вони сьогодні зроблять перший крок на шляху до опанування своєї майбутньої професії… Відомо, що знання – це сила, яка дозволяє творити добро, будувати майбутнє міста, області, України», – із такими словами звернулася до присутніх директор навчального закладу Яськевич Марія Степанівна.
Із нагоди свята вона також подякувала колективу навчального закладу за проведення в ліцеї ремонтних робіт, зокрема оновлення фасаду приміщення, навчальних кабінетів та кімнат гуртожитку.
«Проведено ремонт систем водопостачання, теплопостачання та водовідводу, зроблено капітальний ремонт санвузлів. А завдяки зусиллям і коштам піклувальної ради та батьківського комітету вдалося зробити ремонти в кабінетах, коридорах і приміщеннях ліцею», – відзначила Марія Стенпанівна. Вона також побажала усім учням успіхів, вдалого навчального року та швидкого його закінчення.
На лінійці виступали батьки першокурсників які підкреслили, що були приємно вражені створеною матеріально-технічною базою та благоустроєм навчального закладу.
Запевнили присутніх, що батьки учнів докладуть максимум зусиль, щоб їх діти старанно відносились до навчання і були активними учасниками громадського життя ліцею.
Благословляє початок нового навчального року отець Іван
Опісля до усіх звернулися першокурсники, які пообіцяли з’їсти граніт науки та ще й дати фору в успішності й поведінці учням старших курсів.
 
 
«Цей день – особливе свято для кожного учня та його батьків.  Дивлюся на ваші щирі усмішки і сподіваюся, що вам шлях буде світлим, безтурботним. Не все зразу вдасться, але ваші вчителі допоможуть вам подолати труднощі та негаразди. Кожен вчитель уже відчуває ваше сердечко, і своїм серцем, із вашими серцями поєднавшись, ми утворимо спільну родину. Ми допоможемо відкрити вам щось нове», – звернулася до усіх першокурсників класний керівник І курсу Мартинюк Неоніла Миколаївна.
Насамкінець урочистості традиційно залунав перший дзвінок, який запросив учнів на перше заняття до навчальних кабінетів.



Немає коментарів

На платформі Blogger.