Cемінар-практикум на виробництві

10.10.2017 року у групі № 28 «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» на чолі з майстром виробничого навчання Лозинською Тетяною Володимирівною пройшов семінар-практикум на виробництві.
 
В проведенні семінару залюбки допомогли ресторан «Іква» та арт-холл «Дель Каста» міста Кременець.
 
Учні засвоїли та удосконалили знання з теми «Складання різних видів меню». А також представили свої розробки меню: 
- меню ресторанів «люкс», «вищого» та «першого» класу; 
- меню «аля-карт», «табл-дот»; 
- меню-газета; 
- сезонні й фірмові страви в меню.
 
 
 
Учні – майбутні кваліфіковані робітники професії «Майстер ресторанного обслуговування» взяли участь у майстер-класі по приготуванні безалкогольних та алкогольних коктейлів, який провели бармени арт-холлу «Дель Каста» Андрій та Ілля.
 
 
 
Семінар-практикум на виробництві сприяв розвитку креативного та  раціонального мислення учнів, показав як активно та самостійно можна планувати та контролювати свою роботу, а також виховував вміння працювати в команді.
Cемінар-практикум на виробництві Cемінар-практикум на виробництві Reviewed by Володимир Трофимлюк on 16.10.17 Rating: 5

Немає коментарів: