scripts

Засідання методичної комісії по професії «Кравець, вишивальник», «Перукар-модельєр, манікюрниця», «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»


06 лютого у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» відбулося засідання методичної комісії по професії «Кравець, вишивальник», «Перукар-модельєр, манікюрниця», «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»

Головною доповідаючою з теми засідання була Красовська Світлана Іванівна, яка зазначила, що виховання професійної компетентності учня у час технічного та інформаційного прогресу залежить перш за все від професійності й обізнаності з новинками у професії самих викладачів та майстрів виробничого навчання. Сучасний урок повинен поєднувати в собі використання різних активних та інтерактивних методів.

Потім до слова запросили директора ЦЕНТРУ Захарків Любов Борисівну. Вона зазначила, що в наш час професійна компетентність педагогічних працівників є важливою складовою в підготовці кваліфікованих робітничих кадрів, які могли б і після закінчення навчального закладу, працюючи на виробництві, продовжувати вдосконалювати свої знання і навички впродовж всієї професійної діяльності.


Немає коментарів

На платформі Blogger.