Header Ads

LightBlog

Урок виробничого навчання «Приготування суші»

5 червня у групі № 28 «Майстер ресторанного обслуговування» відбулося перше виробниче навчання у новій лабораторії на тему: «Приготування закусок з риби: приготування суші» під керівництвом майстра виробничого
навчання Лозинської Т. В.

Учні навчилися готувати суші, правильно розраховувати сировину; організувати робоче місце, правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічного процесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності.
 
Приготуйте цю екзотичну страву на вечерю — і країна, де сходить сонце — у Вас на кухні!
Суші – найпопулярніша страва японської кухні. А на сьогоднішній день –  національна страва Японії також отримала свою популярність і в інших країнах, включаючи Україну.
У процесі роботи учні приготували:
«Нігірі суші»;
 «Макі суші»;
«Урамакі суші»;
«роли Філадельфія».

Немає коментарів