scripts

Відкриття меморіальної дошки Фурсику Віталію


18 жовтня 2018р у державному навчальному закладі «Кременецький професійний ліцей» відбулася  урочиста лінійка, присвячена відкриттю меморіальної дошки, з метою вшанування пам’яті випускника 2002 року нашого ліцею Фурсика Віталія Юрійовича, що співпало з третьою річницею загибелі воїна під час антитерористичної операції
На заході були присутні рідні та близькі Фурсика Віталія: мама Олена Федорівна, брат, друзі та колеги.    Особливу атмосферу, яка панувала під час увічнення пам'яті колишнього випускника ліцею створювали зворушливі музичні твори, а коли зазвучала безсмертна «Пливе кача», то вже ніхто із присутніх не зміг стримати сліз.










 У відкритому заході брали участь представники Кременецької міської ради, представники українського козацтвапредставники спілки ветеранів АТО, підтримати маму героя прийшли також матері загиблих воїнів АТО, а також небайдужі мешканці міста.
 « Кременчани завжди пам’ятатимуть свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України.» - наголосив міський голова м. Кременець.
 Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.
Висловила свої слова шани директор ліцею Марія Степанівна Яськевич  -"Сьогодні у неоголошеній війні на Сході України захищають нашу Батьківщину воїни. І вдивляючись на фото загиблого Героя, усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів. Життя Віталія Фурсика завжди буде прикладом для молодого покоління, а пам’ять про Воїна Світла, назавжди залишиться з нами." 


Немає коментарів

На платформі Blogger.