Header Ads

LightBlog

Підсумковий урок на тему: «Приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів»

22 листопада у групі № 38 «Майстер ресторанного обслуговування» відбувся підсумковий урок виробничого навчання на тему: «Приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів» під керівництвом майстра виробничого навчання Лозинської Тетяни Володимирівни. 

Метою підсумкового уроку закріпити знання, уміння та навички, які учні отримали теоретично для свідомого та глибокого оволодіння професією у приготуванні, оформленні та подаванні коктейлів.
Учні отримали завдання по приготуванні алкогольних та безалкогольних коктейлів груп: айс-крім, фіз, фраппе, коблер, джулет, фліп, ег-ног, аперитив, молочні, хайбол, колінз, кулер, дейзі, слінг, ріккі, тодді, коблер, джулеп, ег-ног, сангарі, грог.

По закінченні уроку було закріплено набуті знання, уміння та навички з підготовки інгредієнтів для приготування змішаних напоїв, удосконалено уміння і навички виконання складних операцій, організація робочого місця.

Немає коментарів