scripts

Батьківські збори учнів 3-го курсу

14 грудня 2018 року у Державному навчальному закладі «Кременецький професійний ліцей» відбулися батьківські збори учнів 3-го курсу. На збори було запрошено адміністрацію, викладачів, майстрів виробничого навчання. Директор ліцею Яськевич Марія Степанівна привітала присутніх та ознайомила з порядком денним зборів.
З чинними нормативними документами, які регулюють питання ДПА у закладах загальної середньої освіти та процеси організації й проведення ЗНО у 2019 році ознайомила батьків заступник директора з НВР Ященко Н. А. Доповідач довела до відома присутніх перелік навчальних предметів, винесених на ЗНО у 2019 році, акцентувала увагу батьків випускників коли буде здійснюватися реєстрація та  проведення зовнішнього незалежного оцінювання, які необхідно документи. Ященко Н. А. зауважила, що зовнішнє незалежне оцінювання — відповідальна подія як для випускників ліцею, так і для їх батьків. 



Методист ліцею Жаборовська Н. М. проінформувала присутніх, що викладачі-предметники організовують та проводять для учнів консультації, індивідуальні заняття, здійснюють інформаційно-просвітницьку діяльність. Вона запевнила батьків, що педагогічні працівники ліцею докладуть максимум зусиль, аби учні 3-го курсу успішно пройшли у 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання.
Основні моменти з питань проходження учнями переддипломної (випускної) практики довів до відома присутніх старший майстер ліцею Кравець В. В., який водночас проінформував про наявні навчально-виробничі бази відповідно до кожної професії, актуалізував питання подальшого працевлаштування учнів 3-го курсу.  

На завершення директор ліцею Яськевич М. С. подякувала батькам та  висловила впевненість, що спільними зусиллями батьків й педагогів учні ліцею стануть висококваліфікованими робітниками і в майбутньому успішно реалізують себе на сучасному ринку праці.

Немає коментарів

На платформі Blogger.