scripts

Підсумкове засідання атестаційної комісії

Підсумкове засідання атестаційної комісії
З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, зростання їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей»  щороку відбуваються заходи з атестації педагогічних працівників. 
25 березня 2019 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ліцею з розгляду питань атестації педагогічних працівників закладу.  
На початку засідання голова атестаційної комісії директор ліцею Марія Степанівна Яськевич зосередила увагу присутніх на загальних вимогах до атестації, підкреслила необхідність дотримання  Типового положення про атестацію педагогічних працівників.
Цьогоріч атестувались 6 викладачів та  11 майстрів виробничого навчання.
За результатами атестації підвищено кваліфікацію дев’ятьом  педагогам, атестовано на відповідність раніше встановлених найвищих тарифних розрядів трьох майстрів виробничого навчання.
Окрім того, атестаційна комісія ліцею вирішила порушити клопотання перед атестаційною комісією в управлінні освіти і науки Тернопільської ОДА про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» двом викладачам та про відповідність раніше встановленого педагогічного звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії» трьом майстрам в/н.
Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогічних працівників ліцею, їх наполегливу працю над удосконаленням методів і форм роботи, впровадженням інноваційних педагогічних технологій у навчальний, виробничий та виховний процес  закладу.









Адміністрація ліцею бажає працівникам і надалі успіху у своїй педагогічній діяльності.


Немає коментарів

На платформі Blogger.