Виробниче навчання гр №18 професії "Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування" у ресторані GOLDEN LION
03 квітня 2019р у
групі № 18 професії "Офіціант" майстром виробничого навчання Бодяк К.І., було проведене виробниче навчання на виробництві, а саме у ресторані "Золотий лев".
Під час навчання були практично розглянуті
етапи обслуговування відвідувачів:
- Зустріч і розміщення гостей за столом.
- Подача відвідувачам меню і прейскуранту, прийом
замовлень.
- Сервірування бенкетного столу.
Формувати професійні якості при оформленні бенкетного столу,
чіткість,оперативність, організованість в роботі.
Виховувати в учнів повагу до праці обраної професії, дисципліну,
відповідальність.
Немає коментарів