scripts

Виробниче навчання гр №18 професії "Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування" у ресторані GOLDEN LION

03 квітня 2019р у групі № 18 професії "Офіціант" майстром виробничого навчання Бодяк К.І., було проведене виробниче навчання на виробництві, а саме у ресторані "Золотий лев".

Під час навчання були практично розглянуті етапи обслуговування відвідувачів:
  • Зустріч і розміщення гостей за столом.
  • Подача відвідувачам меню і прейскуранту, прийом замовлень.
  • Сервірування бенкетного столу.
Мета уроку: навчити учнів правилам зустрічі та розміщення гостей за столом, правилам подачі меню і прейскуранту та прийому замовлення, а також сервірування бенкетного столу.
Формувати професійні якості при оформленні бенкетного столу,
чіткість,оперативність, організованість в роботі.
Виховувати в учнів повагу до праці обраної професії, дисципліну,
відповідальність.



































Немає коментарів

На платформі Blogger.