scripts

Участь у ІІ етапі конкурсу фахової майстерності з професії “Офіціант”

4 квітня 2019 року навчально-методичним центром ПТО у Тернопільській області організовано та проведено на базі ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну» ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів випускних груп закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант».
У конкурсі взяли участь 9 учнів м. Тернополя та Тернопільської області, які стали переможцями І етапу. Честь нашого ліцею на конкурсі відстоювала учениця групи №38, Степанюк Інна.
Учасників конкурсу привітала Моравська Н.С., начальник відділу професійної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, Дзюблюк В.П., завідувач кабінету НМЦ ПТО у Тернопільській області.
Конкурсна програма передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів..
І (теоретичний) тур включав перевірку професійно-теоретичних знань із предметів «Організація обслуговування в ресторанах», «Кулінарна характеристика страв, «Охорона праці», «Санітарія і гігієна» та включав виконання тестових завдань на персональному комп’ютері.
ІІ (практичний) тур – виконання трьох завдань, що відповідає вимогам 3-го кваліфікаційного розряду.
 
 
Начальник управління освіти і науки Ольга Зіновіївна Хома, привітала переможців, учасників конкурсу та вручила дипломи і грамоти.

Немає коментарів

На платформі Blogger.