scripts

Майстриня нашого ліцею зробила незвичайну ляльку-мотанку волонтерку, яка їй наснилася

   Оригінальну ляльку у вигляді дівчини-волонтерки у зелено-білих уборах виготовила майстриня виробничого навчання Кременецького професійного ліцею Любов Захарків. 
   Свій особливий витвір творчості Любов Борисівна представила  в Тернополі у парку Шевченка під час форуму закладів профтехосвіти області. Величина патріотичної ляльки – понад 30 сантиметрів. Свою волонтерку вона убрала у білу сорочку з темною вишивкою, камуфляжну спідницю, а на голову зодягнула темно-зелену хустину. На ляльці можна побачити й військову медичну сумочку. — 
     Цю лялечку вирішила виготовити після Майдану. Спершу цей виріб мені наснився. Після цього я довго виношувала в собі ідею створити мотанку, поки не реалізувала. Десь до року часу мені довелося налаштовуватися, доки таки розпочала роботу. А називається мій виріб – "Кременчанка-волонтерка", — розповіла Любов Захарків. 
   Майстриня-кравчиня зазначила, що патріотична лялька – не перша її мотанка. Вона виготовляє ляльки-обереги різного розміру і складності. Час, який витрачає на створенняляльки-мотанки, залежить від величини виробу, складності вишивки одягу ляльки. Загалом – від тижня до місяця й довше.

Немає коментарів

На платформі Blogger.