scripts

Підсумковий урок в групі № 18 «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»


11.11.2019 року був проведений підсумковий урок в групі № 18 «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» майстром Лозинською Тетяною Володимирівною з теми: «Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів, правила складання букетів та композицій», де учні закріпили і вдосконалили уміння та навички по даній темі.

 

Справжній офіціант повинен володіти широким спектром специфічних знань, починаючи з правил етикету і навиків практичного поводження зі столовим посудом, і закінчуючи розумінням тонкощів психології гостя.
Професія офіціант одна з найдавніших. На фресках єгипетських пірамід зустрічаємо зображення людей, які подають їжу на стіл фараону. Сьогодні професія стала дуже поширеною, адже жоден ресторан, кафе чи бар не можуть обійтись без офіціанта.


  

Одним із головних завдань офіціанта є сервірування столу, а це справжнє мистецтво зі своїми правилами і законами, захоплююча робота, де фантазія та творчість може приносити йому справжнє задоволення від своєї професії. Саме такий фахівців навчає ДНЗ «Кременецький професійний ліцей».




Професія офіціант – постійний злет фантазій, це світ творчих пошуків, і як нагорода – щирі вдячні слова та радість посмішки відвідувачів.

Немає коментарів

На платформі Blogger.