scripts

Торгівля людьми. Актуальна проблема сьогодення


Картинки по запросу Проблема торгівлі людьми 
Проблема торгівлі людьми залишається актуальною для України з часів здобуття нею незалежності. Однак, із загостренням політичної та економічної ситуації та розгортанням збройного конфлікту на сході України міграційні настрої, а з ними і вразливість населення до торгівлі людьми, посилились.
Висока соціальна незахищеність, гуманітарні, економічні, соціальні труднощі надають проблемі торгівлі людьми нової актуальності. Сьогодні з України здебільшого здійснюється вивіз людей на світові ринки товару. Водночас вона є також транзитною для жителів азійських країн, які намагаються потрапити до Західної Європи. Поширеною є і торгівля людьми в середині країни. Таким чином, можемо зробити висновок, що Україна є країною походження, транзиту та призначення в ситуації торгівлі людьми.
З метою підвищення рівня обізнаності щодо шляхів потрапляння українських громадян до тенет торгівлі людьми та для ведення превентивної роботи серед учнівської молоді  04 грудня в  ДНЗ «КПЛ» була проведена лекція з використанням відео матеріалів, які демонструють різні шляхи потрапляння у ситуації торгівлі людьми; надані поради тим, хто планує виїжджати за кордон з метою працевлаштування, навчання, туризму, укладання шлюбу.

Немає коментарів

На платформі Blogger.