scripts

Звіт директора Кременецького професійного ліцею виконання умов контракту за 2015-2020 роки

14 січня 2020 року у приміщенні актового залу ДНЗ " Кременецький професійний ліцей " відбулися збори трудового колективу, на яких розглянули звіт директора Кременецького професійного ліцею виконання умов контракту за 2015-2020 роки.

 
 

Керівник ліцею Марія Яськевич звітувала про виконання умов контракту за 2015 – 2020 навчальні роки.
У звіті було висвітлено питання, які вирішувалися упродовж звітного періоду, директор доповідала трудовому колективу про завдання на 2019-2020 навчальний рік, перспективи і шляхи їх виконання, можливі проблеми й труднощі та способи їх подолання.


Працівники ліцею на зборах давали оцінку роботи керівника. Висвітлювали різнобічні сторони її діяльності, висловлювали своє позитивне ставлення до стилю роботи директора, її особистих якостей.

Виступи працівників ліцею про особистість Марії Степанівни як директора

 
 
 

Процес відкритого голосування

Роботу Марії Степанівни на посаді директора оцінено як задовільну та висловлена пропозиція клопотати про продовження контракту не менше, як на 5 років.
На завершення директор ліцею висловила подяку колективу ліцею за плідну працю, розуміння та підтримку в розбудові та розвитку навчального закладу, привітала зі святом та закликала всім заспівати щедрівку. 


Немає коментарів

На платформі Blogger.