scripts

Україна – пам’ять, свобода, гідність

У дні пам'яті вшанування Небесної сотні вихователями Мазурок Т.М., Сидоровою Н.В. та майстром виробничого навчання Трофимлюком В.В. був проведений захід «Україна – пам’ять, свобода, гідність».
Учні в традиційному українському вбранні, декламували вірші про Україну – «Для чого люди вийшли на майдан?» - Ференц В., «Україно моя» - Зеленцова К., «Нам сонце правди засіяло» - Басок О.


Про випробування, які пережила наша Україна – майдан 2014 р., листопад 2013 р., майдан лютий, революція гідності – 2014 р. було показано у документальних матеріалах, де очевидці тих подій ділилися своїми спогадами.
Затамувавши подих глядачі в залі дивились танець «Небесна сотня» у виконанні Коротун Н., Волинець М., Козак А. та Волохата Д. супровід музики П.Дворського пісня «Ангели майдану».
Зворушливим також був вихід зі свічками під пісню «Пливе кача» у виконанні учнів Ференц В., Басок О., Зеленцова К., Дацюк К., Гнатюк М.
Головою ради гуртожитку Волинець М. та ученицею Коршенюк О. – було проведено серед учнів опитування «Що таке бути гідним своєї України». Співрозмовники говорили, що ми всі відповідальні за події нинішньої ситуації у державі. Події, які відбулись в країні – побудували свідомих людей і показали всьому світу, що ми – вільнолюбна і мужня нація.
Ведучі – Коротун Н. та Мацюк Р. у виступі зазначили, що ці жертви не були даремними. Хлопці показали як треба любити свою державу. Наше завдання – що ідеали майдану, душі тих людей, що загинули, не забули. Ми не дамо забути про них.



Немає коментарів

На платформі Blogger.