scripts

Відкритий бінарний урок на тему: Виконання декоративної штукатурки «ГРОТО»


12 березня 2020 року відбувся відкритий бінарний урок у групі №11 «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр» на тему: Виконання декоративної штукатурки «ГРОТО». Проводили урок викладач спецдисциплін Синюк І.В. та майстер в/н Трофимлюк В.В.

 

На сьогоднішній день ринок будівельних матеріалів настільки різноманітний, що пропонує увазі споживачів широкий асортимент різних видів внутрішнього оздоблення. Тож мова на уроці йшла про виконання декоративної штукатурки «ГРОТО» із звичайної шпаклівки. Справа в тому, що правильний вибір матеріалу може кардинально змінити вид приміщення, зробити його більш затишним, світлим, комфортним, а може й навпаки – неправильний вибір виду розчину, порушення технології приготування розчину може призвести до того, що стіни будуть нерівними, штукатурка буде лущитись, тріскатись або сипатися.

 
 

Головною метою уроку було оволодіння основними теоретичними знаннями про види, призначення і властивості декоративних штукатурок, їх правильного вибору для опорядження стін різних приміщень, а також вміння застосовувати набуті знання до розв’язування практичних завдань.
 

Немає коментарів

На платформі Blogger.