scripts

Нарада керівників закладів професійної (професійно-тенічної освіти)

  7 листопада 2018 року  у Державному навчальному закладі «Кременецький професійний ліцей» відбулась нарада керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, на якій за участю представників управлінння освіти і науки Тернопільської ОДА було обговорено ряд важливих питань, зокрема:

  • завдання закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо створення умов для підвищення якості підготовки здобувачів освіти у 2018/2019 навчальному році;
  • проблемні питання з підвищення якості професійної підготовки за результатами атестації професій у 2017/2018 навальному році;
  • планування раціонального й ефективного використання бюджетних коштів з метою оновлення та модернізації закладу професійної освіти.
Детальний аналіз з окреслених проблем провели:

  • Наталія Моравська – начальник відділу професійної та вищої освіти;
  • Любов Комаровська – головний спеціаліст відділу професійної та вищої освіти;
  • Оксана Гужда – головний бухгалтер централізованої бухгалтерії професійної освіти.

  Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Зіновіївна Хома, відкривала нараду, звернула особливу увагу присутніх на проблемах і підсумках  вступної кампанії 2018 року,  забезпечення формування регіонального та/або державного замовлення на підготовку робітничих кадрів відповідно до регіональної специфіки, з урахуванням актуальності професій на регіональному ринку праці; на правильне планування кошторису на 2019 рік; необхідність впровадження елементів дуального навчання у закладах професійної освіти.

  Після завершення наради керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти  мали можливість ознайомитись з  матеріально-технічною базою ліцею, облаштуванням навчально-практичних центрів з професій «Швачка. Кравець. Закрійник» і «Електрозварник ручного зварювання. Зварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник».  
 
 

Відвідали гості також і музей памяті жертв тоталітарних режимів.


Учасники наради із великим задоволенням дивились концерт «Волинь моя, краса моя» підготовлений учнями навчального закладу.


Немає коментарів

На платформі Blogger.