scripts

Захід «Революція гідності та свободи: як це було…»


21-го листопада 2019 року у день річниці дня гідності й свободи був проведений захід «Революція гідності та свободи: як це було…»
З великим почуттям гордості за нашу Україну учні декламували вірші, співали пісні.
 
 
 

З душевністю прозвучав вірш «Народе мій» у виконанні учениці 24 групи Зеленцової Катерини. Учениця групи №15 Ференц Вікторія прочитала вірш «Для чого люди вийшли на Майдан?» де дійсно, видно, що люди недарма стояли на майдані, що «ми не одні, а всі ми разом — справді дужі!». А вірш «Нам сонце правди засіяло», у виконанні учениці групи №14 Босак Ольги ще раз підтвердив, що «Ніхто нас у світі не поділить на південь, захід, північ, схід. І тільки в правді наша сила, якщо ми рід то знову нарід!»
  
  
  
У заході були використані відеоматеріали «Небесної сотні», майдану, звучали пісні С. Вакарчука, «Вставай», «Нас не подолати», «Все буде добре», звучала пісня «Це моя Україна» з відео кліпу у виконанні Н. Бучинської. Також прозвучали пісні у виконанні дівчат групи №15 Грушевської Юлії, Цапок Іванни – «Україна це ти», а Дерень Надія заспівала пісню «Україно моя».
Хочеться подякувати таким ще учням — Корнійчук Ользі група №24 Цимбалюку Андрію група №23, Бондарчуку Веніаміну група №13, Ткачуку Андрію група №16, що внесли свій внесок у програму заходу. 
І на останок, підсумовувала вихователь Мазурок Тетяна Миколаївна, із висловлювань учнів, якою вони хочуть бачити Україну через 20 років — вільною, незалежною, всі бажають миру у нашій державі, а так, як учні є очевидцями всіх подій, що відбувалися, то їхнє завдання — бути здоровими, вчитися, щоб уміло захищати та проставляти здобутки наших сучасників, примножувати свої й вірити у світле і хороше майбутнє нашої держави!
 
 
 

Немає коментарів

На платформі Blogger.