Урок виробничого навчання «Підготовка залу до обслуговування»
19 листопада проведено урок виробничого навчання за професією «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування».
У процесі навчання учні вивчають організацію обслуговування в закладах ресторанного господарства, ресторанний сервіс та інше.
Професія офіціант – постійний злет фантазій, це світ творчих пошуків, і як нагорода – щирі вдячні слова та радість посмішки відвідувачів.
Офіціант — це господар залу. Це людина, яка любить приймати гостей і вміє слідкувати за комфортом гостя.
Майстер ресторанного обслуговування — фахівець, який може самостійно управляти будь-якими процесами у ресторані, кафе, барі. Ресторанне обслуговування — це перспективна спеціальність. Молодший спеціаліст здатний виконувати обов'язки керівника структурних підрозділів в закладах ресторанного господарства, організатора з проведення святкових заходів, відпочинку і дозвілля населення, адміністратора торговельного залу, консультанта з питань організації обслуговування населення в ресторанному господарстві, менеджера з реклами і надання послуг споживачам, метрдотеля.
Випускники спеціальності “Ресторанне обслуговування” можуть обіймати наступні посади:
- керівник закладу ресторанного бізнесу;
- адміністратор залу;
- метрдотель;
- начальник цеху;
- майстер виробничого навчання;
- завідувач складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
- бармен;
- офіціант;
- агент з постачання.
Провели майстрі виробничого навчання:
Лозинська Тетяна Володимирівна
Бодяк Катерина Іванівна
Немає коментарів