Урок виробничого навчання з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування»
29.11.2016 р. було проведено виробниче навчання (на виробництві) з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» з наступних тем:
- «Ознайомлення з закладами ресторанного господарства»;
- «Підготовка залу до обслуговування»;
- «Складання різних видів меню».
У процесі заняття учні закріпили знання та відпрацьовували уміння.
Майстер виробничого навчання: Лозинська Т.В.
Випускники ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» з професії «Офіціант, майстер ресторанного обслуговування» можуть обіймати наступні посади:
- керівник закладу ресторанного бізнесу;
- адміністратор залу;
- метрдотель;
- начальник цеху;
- майстер виробничого навчання;
- завідувач складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
- бармен;
- офіціант;
- агент з постачання.
Немає коментарів