scripts

Вечір пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2015 року о 18:00  у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей»  всі бажаючі змогли відвідати вечір вшанування Героїв Небесної Сотні.

У день роковин загибелі Небесної сотні  всі  зібралися разом у  актовій залі ДНЗ «Кременецький професійний ліцей»   , аби пригадати трагічні події, що відбулися в столиці України три роки тому та вшанувати  загиблих Героїв.   Присутні  з хвилюванням вслухалися у спогади очевидців тих тяжких для всіх днів  Ярослава Панасюка та Богняка Михайла«Є моменти, які не забуваються ніколи, які вгризаються в пам'ять чи власними спогадами, чи переглянутими кадрами і не відпускають…Сьогоднішнім вечором пам’яті Героїв Небесної Сотні  згадали третю  річницю кривавого свавілля, яке вартувало життя тим, хто не хотів коритися й відступати», – говорять організатори концерту. 
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Знову від нас пішли найкращі. Ті, для кого "справедивість", "гідність", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їх життя . Кожен із них заплатив  найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв. Щоб ми пам'ятали - хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили.




















Немає коментарів

На платформі Blogger.