scripts

«Прорив легкої промисловості України»


Кременецький професійний ліцей прийняв участь у Всеукраїнському конкурсі «Прорив легкої промисловості України»  в Харкові. Участь в конкурсі брали представники 25 спеціалізованих навчальних закладів з усієї України. 

«Мета цього конкурсу - показати виробничий і творчий потенціал швейних училищ України».
Конкурс проходив з 14 по 16 березня. Цього року конкурсантам - учням професійно-технічних училищ - були запропоновані три номінації: «Одяг для персоналу театрів і музеїв», «Костюми для дитячих творчих колективів», «Костюми для солістів і солісток оперних театрів». 
Навчальний заклад Кременецький професійний ліцей нагороджений дипломом лауреата за елегантність колекції у номінації «Одяг для персоналу театрів і музеїв».

Керівники колекції:

  • Захарків Любов Борисівна;
  • Синюк Оксана Анатоліївна;
  • Красовська Світлана Іванівна. 
За словами організаторів, головна мета конкурсу - продемонструвати суспільству нову, змінену під сучасні стандарти галузь легкої промисловості, рівень підготовки її фахівців, а також популяризувати швейні професії серед школярів.

Довідка. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Прорив легкої промисловості України» - спільний проект Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України «Fashion Globus Ukraine» та Асоціації швейних училищ України, який проходить під патронатом Міністерства освіти і науки України. Конкурс покликаний сприяти підвищенню престижу професій у швейній галузі та популяризації професійної освіти.

Немає коментарів

На платформі Blogger.