scripts

тиждень професії «Електрогазозварник. Коваль ручного кування».

З 11 по 15 лютого 2019р у ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» був проведений тиждень професії «Електрогазозварник. Коваль ручного кування». 
Впродовж тижня було проведено ряд різноманітних та цікавих заходів, була проведена виставка учнівських творчих робіт , стінгазет. На базі НПЦ «Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник.», викладачем теоретичного навчання Щіпським В.П. спільно з майстром виробничого навчання Пальчевським С.О., був проведений майстер – клас на тему: «Налаштування обладнання та зварювання в середовищі захисних газів(MIG)  плавкими електродами».


12 лютого взяли участь у теоретично-практичному тренінгу від ТМ «Fronius»у м. Київ на тему «Експлуатація та технічні можливості зварювальних мультисистем MIG/MAG, TIG, MMA та обладнання плазмового різання, що використовуються в НПЦ зварювальних технологій».






 Також 12 лютого у групі №13 майстром в\н Боярським Ю.В. було проведено виховну годину на тему «Б.Є. Патон видатний вчений у галузі зварювання».
14 лютого викладач спецдисциплін Щіпський В.П. провів відкритий урок учням групи №33 на тему «Зварювання не плавкими електродами у середовищі захисного газу(TIG)».



Немає коментарів

На платформі Blogger.