scripts

ПРОЕКТ «SCHOLARSHIP В УКРАЇНІ »

Картинки по запросу SCHOLARSHIP В УКРАЇНІ
У 2018 році розпочато соціальний проект «Scholarship в Україні », в якому українські студенти можуть отримати гранти на сплату навчання у вищих навчальних закладах та коледжах України або сплату додаткових навчальних курсів.
З вересня розпочато новий конкурс для студентів коледжів України в межах проекту «Scholarship в Україні ». Надається грант на сплату навчання на суму 10 000. Для студентів, які посядуть 2-і та 3-і місця заохочувальні грошові призи.
 Мета проекту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні і прагне розвиватись у своїй професії та залучити до соціальної відповідальності представників малого та середнього бізнесу. Також популяризувати технічні спеціальності серед української молоді.
Щоб отримати грант на навчання, необхідно написати конкурсну роботу та захистити її перед журі. Тема робіт визначатимуться в кожному конкурсі проекту окремо, виходячи зі сфери діяльності грантонадавача.
 Участь у конкурсі безкоштовна . Детальні умови – на сайті конкурсу https://scholarship.in.ua  та https://scholarship.in.ua/uk/project/vesna-2019-2/

Що таке Scholarship?
Scholarship — це грант для студентів у вигляді часткової оплати навчання, який організовують комерційні і незалежні компанії. Щоб взяти участь у конкурсі, студентам потрібно виконати спеціальне завдання — написати статтю, есе або зробити невелике дослідження.

Формат Scholarship став популярним в США і Європі, а зараз вже дістався і до України.
Чому ми його проводимо?
Finance.ua — це інформаційний портал про фінанси та банки. Наша місія — сприяти підвищенню фінансової грамотності серед жителів України.

Ми сподіваємося, що Scholarship допоможе заохотити інтерес до фінансів у перспективних журналістів, економістів, аналітиків та студентів інших напрямів, котрим цікава ця тематика.
Хто може взяти участь
Для нас не важливі спеціальність і місце проживання конкурсантів — тільки їх бажання розібратися у фінансовій тематиці.

До участі запрошують студентів усіх українських ВНЗ з 1 по 5 курс, денного, заочного і вечірнього відділення.
Завдання для конкурсу
Для участі конкурсант повинен:
1. Написати статтю на тему "Розвиток ринку кредитування в Україні у розрізі банків та мікрофінансових організацій".
2. Надіслати її нам до 1-го листопада 2019 року.

Роботи будуть оцінені професійним журі до 15 листопада.

Немає коментарів

На платформі Blogger.