scripts

Участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних закладів Тернопільської області з професії «Перукар»

Зачіску у стилі 60-х років, підчас ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних закладів Тернопільської області з професії «Перукар», продемонструвала учениця Кременецького професійного ліцею.

6 квітня 2021р. учениця групи № 25 ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» Грушицька Іюліанія, представляла навчальний заклад  на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу з професії «Перукар», який  проводився у місті Тернопіль на базі ДПТНЗ «ТВПУ сфери послуг та туризму».  

Конкурс проводився у два тури: теоретичний та практичний. Під час виконання завдання теоретичного туру учасники показали свої знання з професійно- теоретичної підготовки. передбачав перевірку знань учасників з 5 спеціальних предметів. Практичний тур передбачав виконання 2 кваліфікаційного класу за професією «Перукар» – сучасна зачіска на основі стилю «Ретро 60 років ХХ століття».

Юна Іюліанія Грушицька, навчається лише на другому курсі «Кременецького ПЛ», але зуміла зайняте достойне місце відраз після трійки призерів.

За відгуками конкурсантів, цей конкурс став для усіх серйозним іспитом професійної майстерності.

Немає коментарів

На платформі Blogger.