scripts

Всесвітній день охорони праці

В нашому ліцеї важливу роль приділяють охороні праці та безпеки життєдіяльності – це є система правових, соціально-економічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на збереження здоров’я і працездатності працівників та учнів.

З метою профілактики травматизму, привернення уваги працівників та учнів до існуючих проблем у сфері охорони праці, популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в ліцеї проводяться конкурси учнівської творчості,вікторини, направлені на дотримання вимог безпечної праці та навчання.  узгоджений комплексний підхід до викорінення дитячої праці та популяризації культури безпеки і гігієни праці.

Збереження здоров’я молодого покоління позитивно впливатиме на розвиток національної економіки. інженер з охорони праці Паньків Б.В  провів заняття  з учнями 3-го курсу     Заняття викликало неабиякий інтерес, оскільки мова йшла виключно про практичні аспекти діяльності інженера з охорони праці.  

Немає коментарів

На платформі Blogger.