scripts

23 травня День Героїв України

День героїв - свято, яке було встановлене на честь вояків-борців за свободу та незалежність України. Сьогодні, у XXI столітті, біда знову постукала у наші двері у вигляді російського окупанта. Не дамо злочинцям панувати на нашій землі! Віримо, надіємося та перемагаємо!

В нинішній політичній ситуації це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини. Цей день є символом незборимості української нації. Ми, українці, зобов’язані скинути полуду з очей та вклонитись пам’яті істинних героїв, хто віддав життя за Україну. Маємо пом’янути їх душі та взяти за взірець їхнє самовіддане служіння в ім’я України.

У цей день бажаємо кожному українцю миру та злагоди в рідній оселі. Гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу як на землі, так і в лавах Небесної гвардії.

Бібліотекар Нізбрицька Ю.Б. підготувала виступ усного літературного журналу «Героям слава», де були згадані Герої Україні не тільки минулого, а й теперішні: Небесна сотня, учасники АТО, волонтери. Педагоги учні та   хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за волю синів України.

Також у бібліотеці ліцею була організована виставка літератури та публікацій до Дня Героїв.

Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – Незалежності, розквіту і слави Української Самостійної Соборної Держави. В цей день небайдужі та вдячні нащадки  вшановують пам'яті борців за свободу кожного українця, за кращу долю та волю України.

З Днем героїв України! Хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. Зичимо добра кожній родині, а нашій державі – процвітання, сили й слави!

Немає коментарів

На платформі Blogger.