scripts

Міжнародний День толерантності та Міжнародний День непаління

16 листопада відзначається в світі як Міжнародний день непаління. Ідея цього дня – закликати курців відмовитися від куріння хоча б на день, щоб звернути їхню увагу на те, що кожна викурена сигарета завдає непоправної шкоди їхньому здоров’ю.

Цей день відзначають і в Україні. Це прекрасний привід задуматися над тим, що в цілому у нашій країні зараз курить десята частина жінок, більше половини всіх чоловіків. Тому Міжнародний день відмови від куріння обов’язково пов’язаний з проведенням заходів, які сприяють боротьбі з цією згубною звичкою.

Учні нашого ліцею також взяли участь в заході «Міняємо цигарку на цукерку», організованому психологічною службою. Кожний у нашому навчальному закладі мав змогу обміняти свою шкідливу звичку на солодощі.

Також в рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, суть якої полягає не стільки в тому, щоб терпіти чужий спосіб життя, поведінку, звичаї, почуття, думки, ідеї або вірування, але охоче визнавати та приймати поведінку, переконання і погляди інших людей, які відрізняються від своїх власних, у нашому навчальному закладі було проведено з учнями  урок-бесіду «Толерантність у сучасному світі".  Робота психологічної служби ліцею була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок.

Немає коментарів

На платформі Blogger.