scripts

«Першість ліцею з армрестлінгу»

Армрестлінг – це вид спорту, який вимагає високого ступеня фізичної підготовки та розвитку технічних навичок. Учасники цього виду спорту повинні не тільки мати силу в руках і передпліччях, але і вміти застосовувати правильну техніку для перемоги над суперником. Ця вимога заохочує учнів регулярно займатися спортом і підтримувати свою фізичну форму, що позитивно впливає на їх загальне фізичне і психологічне здоров'я.

 28 лютого в актовому залі ДНЗ «Кременецький професійний ліцей відбулася «Першість ліцею з армрестлінгу». Слідкували за проведенням чесних поєдинків тренери та судді спортивного клубу Pushkar Gym,чемпіони України з армспорту та професіонали своєї справи: Юрій Охоцький,  Дмитро Сімчук, Вікторія Правдюк, Ілля Тимощук, Іван Дроздовський та Денис Трачук.

 «Першість ліцею з армрестлінгу» проводилась  за системою з вибуванням після двох поразок на праву та ліву руки у таких вагових категоріях: абсолютна категорія (дівчата та хлопці), категорія до 65 кг  (хлопці), категорія до 75 кг  (хлопці), категорія 80+ кг  (хлопці).  В кожній ваговій категорії точилась доволі цікава та видовищна боротьба за призові місця.

Перемогу серед  дівчат на ліву руку  отримала Федючок Діана, учениця групи № 24, ІІ місце виборола Романюк Ангеліна, група № 25, ІІІ місце на ліву руку – Старчікова Дарія, група № 18. Результати на праву руку: І місце - Романюк Ангеліна, група № 25, ІІ - Черпалюк Любов, група № 25, ІІІ – Голомей Адріана, група № 14.

В запеклій боротьбі в категорії до 65 кг на праву руку перемогу отримав - П’ясецький Віктор, група № 15, ІІ місце на праву руку  – Мінігуб Станіслав, група №22, ІІІ місце – Чумак Максим, група №16. І місце на ліву руку – Мінігуб Станіслав, група № 22, ІІ місце – Киричук Олександр, група № 23, ІІІ місце на ліву руку – Терещук Василь, група №21.

В категорії до 75 кг  на ліву та праву руки: І місце виборов – Товканюк Олександр, група № 21, ІІ місце – Борейко Ілля, група № 16, ІІІ місце – Антонюк Давид, група № 23.

В категорії 80+ кг на праву та ліву руки ІІІ місце отримав Омельчук Володимир, група № 36, ІІ місце  на ліву руку – Білецький Ярослав, група № 41, І місце на ліву руку – Томчук Іван, група № 13. І місце на праву руку виборов – Білецький Ярослав, група № 41, а ІІ місце на праву руку – Томчук Іван, група № 13.

В абсолютній першості з армрестлінгу серед юнаків на праву руку І місце – Мінігуб Станіслав, група № 22, ІІ – Омельчук Володимир, група №36, ІІІ – Чумак Максим, група №16.

В командній першості серед дівчат: І місце – команда групи № 25, ІІ – група № 24, ІІІ – група №18; серед юнаків: І – група №21, ІІ – група №16, ІІІ – група № 22.

Переможці змагань нагороджені пам’ятними плакатами та грамотами.

Викладачі фізичного виховання ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» висловлюють щиру подяку Світлані Пушкар, тренерам та суддям  спортивного клубу Pushkar Gym і бажають здоров’я та довгих років процвітання в мирній країні!

Немає коментарів

На платформі Blogger.