scripts

Професію обирай – часу не втрачай!


    25 квітня у рамках роботи Центру кар’єри ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» гостинно відчинив свої двері для 250 випускників загальноосвітніх шкіл міста та громади, щоб поінформувати учнівську молодь про можливість навчатися у професійно-технічному навчальному закладі, ознайомити про умови вступу та напрямки навчання в ліцеї.. 
    З вітальним словом до учасників та гостей заходу звернулася директор закладу Марія Яськевич, яка наголосила, що День відкритих дверей спрямований на популяризацію професій, необхідних сучасному ринку праці. Здобувачі освіти закладів мали можливість ознайомитися з професіями, за якими здійснюється підготовка у закладі. Педагоги та здобувачі нашого ліцею організували практично зорієнтовану екскурсію, ознайомивши молодь із умовами навчання, матеріально-технічною базою виробничих майстерень. 
    Учасників чекала захоплива презентація робітничих професій, майстер-класів, а на завершення – солодке чаювання. Віримо, що День відкритих дверей, який вже став традиційним, допоможе представникам молодого покоління не тільки знайти роботу за спеціальністю, а й отримувати гідну заробітну плату та найголовніше – працювати на розбудову України.
    Майбутні абітурієнти отримали відповіді на усі питання, познайомилися з професіями та матеріально-технічною базою закладу, заповнили анкети на вступ за обраним напрямком.













































































































































































Чекаємо на навчанні!

Адміністрація Державного навчального закладу «Кременецький професійний ліцей» висловлює подяку за сприяння у проведенні свята директорам Жолобівської, Плосківської, Підлісецької, Кременецької гімназії № 3, Волинського ліцея імені Нестора Літописця, опорного закладу освіти « Білокриницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», навчально-виховного комплекса «Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 - дошкільний навчальний заклад», навчально-виховного комплекса «Сапанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад»

Немає коментарів

На платформі Blogger.