scripts

Всеукраїнський олімпійський урок та Олімпійський тиждень у 2023р.

З 11 по 15 вересня в ліцеї було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту і відкриттю учнівської спартакіади.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки, Всеукраїнського олімпійського уроку, на якому учні пригадали історію Олімпійських ігор, символіку, згадали про розвиток олімпійського руху в Україні та видатних спортсменів нашої Батьківщини, познайомилися із маловідомими фактами про олімпійський рух у світі. Також проведено Олімпійську вікторину для учнів ІІ-го курсу, серед яких, перше місце закріпив за собою учень групи  №26 – Червінський Владислав,  друге розділили між собою – Іващук Олег група  №21 та Черпалюк Любов група  № 25, третє – Савчук Анастасія група  №24.

На другий день Олімпійських ігор в ліцеї для  учнів  І курсів було проведено Веселу зарядку та Веселі старти. Результати наступні:

І місце – групи №12 та №18,

ІІ місце – групи №13, 16 та №14,

ІІІ місце – групи №11 та №15.

Ніщо так не зближує учнів та викладачів -  як спільна гра. Кубок ліцею з волейболу було проведено між збірними І, ІІ, ІІІ курсів та викладачів-майстрів. Перше місце виборола збірна викладачів - мастрів, друге – збірна учнів І-го курсу, третє – ІІІ-го курсу.


Найзапекліша боротьба відбувалась між збірними І-ІІІ курсів та викладачів-майстрів за Кубок ліцею з мініфутболу.

Після завершення змагань переможців та найактивніших учасників тижня було нагороджено грамотами. Тиждень пройшов у ліцеї цікаво, ефективно, а головне – корисно.

Немає коментарів

На платформі Blogger.