scripts

Тісна співпраця Кременецького професійного ліцею з підприємством «Маяк»

14 вересня учні Кременецького професійного ліцею, майбутні швачки та кравці  разом з майстрами виробничого навчання Оксаною Синюк, Любов Захарків та Оксаною Попілевич відвідали швейне підприємство "Маяк" в місті Радивилів Рівненської області.

Метою і завданням було ознайомитися з виробничим процесом, принципами розміщення, організацією та структурою виробництва; зі змістом праці людей цієї професії; з заходами по збереженню навколишнього середовища; розвивати в учнів знання про спеціалізацію; формувати в учнів любов до своєї професії. Екскурсія для учнів пройшла на високому рівні завдяки участі директора Віталія Ткачука. 

Завідуюча виробництвом, ознайомила учнів з структурою роботи на підприємстві, зокрема закрійного та пошивочного цехів, а також діти мали можливість спробувати попрацювати на спецобладнанні. З захопленням спостерігали за роботою закрійника. Цілі таких візитів – передача практичних знань молодому поколінню.

Після екскурсії учні відвідали етнопарк "Ладомирія", де душевно відпочили, поринули в минуле, дізнались багато цікавого. 

Відвідали скансен, музей автентичного костюма, поткати на ткацькому верстаті та навчитися зав’язувати намітку, скоштували чашечку лавандової кави та з’їли вареничків з сомом за рецептами старовинної волинської кухні.

Немає коментарів

На платформі Blogger.