scripts

Кваліфікаційна пробна робота за професією офіціант, кваліфікація 4 розряд


    29 лютого 2024 року в Державному навчальному закладі «Кременецький професійний ліцей», під керівництвом майстра виробничого навчання Тетяни ЛОЗИНСЬКОЇ в групі № 28, яка навчається за професією «Офіціант. Майстер ресторанного обслуговування» відбулися кваліфікаційні пробні роботи з професії «Офіціант» кваліфікація 4 розряд.

Перед здобувачами освіти групи були поставлені різні види завдань, а саме:

· Подача страв іноземної кухні, з повним обслуговуванням офіціантами.

· Прийняти замовлення та надати допомогу під час вибору страв і напоїв іноземною мовою.

· Здійснити складне сервірування тематичного столу для бенкету.

· Продемонструвати фламбування десерту, стейків, других страв з овочів, м’ясних закусок.

· Продемонструвати траншування курки.

· Продемонструвати фламбування.

· Здійснити часткове сервірування для кави-брейк і доготування десерту при відвідувачах.

· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача закусок на фуршет.

· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача дисертів на фуршет.

· Продемонструвати порціонування м’яса для повного обслуговування відвідувачів офіціантами.

· Продемонструвати відкривання шапанського і подача його на фуршеті.

· Продемонструвати декантування вина, подача алкоголю на фуршеті.

· Приготувати і подати шоколадне фондю.

Здобувачі освіти творчо та відповідально виконали всі завдання відповідно до переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень.

Перед здобувачами освіти групи були поставлені різні види завдань, а саме:

· Подача страв іноземної кухні, з повним обслуговуванням офіціантами.

· Прийняти замовлення та надати допомогу під час вибору страв і напоїв іноземною мовою.

· Здійснити складне сервірування тематичного столу для бенкету.

· Продемонструвати фламбування десерту, стейків, других страв з овочів, м’ясних закусок.

· Продемонструвати траншування курки.

· Продемонструвати фламбування.

· Здійснити часткове сервірування для кави-брейк і доготування десерту при відвідувачах.

· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача закусок на фуршет.

· Здійснити часткове сервірування для бенкет-фуршет та подача дисертів на фуршет.

· Продемонструвати порціонування м’яса для повного обслуговування відвідувачів офіціантами.

· Продемонструвати відкривання шапанського і подача його на фуршеті.

· Продемонструвати декантування вина, подача алкоголю на фуршеті.

· Приготувати і подати шоколадне фондю.

Здобувачі освіти творчо та відповідально виконали всі завдання відповідно до переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень.



Немає коментарів

На платформі Blogger.