scripts

Наш Кобзар – співець України!

    Літературно-мистецький  вечір "Борітеся - поборете!..", який відбувся 6 березня 2024 року, ми присвятили 210 річниці від дня народження генія українського народу, великого патріота України, її Пророка - Тараса Григоровича Шевченка. Пошана і вдячність наповнюють серця усього людства, бо наш Кобзар – не тільки співець України, він митець на всі часи, на всі віки для всіх людей на землі. Ми пишаємось тим, що він – наш земляк,  а ми прагнемо бути достойними його нащадками.

    Учні декламували поезії Т.Г.Шевченка та вірші на його честь, співали пісні на його слова,переглянули відео про життєвий і творчий шлях великого поета та художника, ознайомилися з презентацією його картин, багато дізналися про перебування Шевченка на Кременеччині.

    Ми тепер виборюємо справжню Незалежність, про яку мріяв Великий Кобзар  і про яку  вже ніхто не зможе сказати, що воля і свобода далися Україні надто легко. Найкращим пам’ятником Тарасу Шевченку буде будівництво і відновлення нової, вільної, очищеної кров’ю боротьби, України!

Немає коментарів

На платформі Blogger.