scripts

Засідання обласної методичної секції викладачів біології та екології

1 червня 2023 року на базі ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» відбулося засідання обласної методичної секції викладачів біології та екології «Моделювання сучасного уроку біології на основі поєднання пояснювально-ілюстративних, евристичних і пошукових методів навчання».

Засідання секції розпочала Марія Яськевич, директорка навчального закладу, яка привітала всіх присутніх, наголосила на важливості проведення таких заходів, ознайомила з матеріально-технічною базою закладу, а також побажала плідної роботи учасникам засідання.

Галина Андрієвська, заступник директора з навчальної роботи і Ганна Щіпська, викладач біології продемонстрували модель інтерактивного уроку на тему: «Онкогенні фактори і онкологічні захворювання. Профілактика онкологічних захворювань». Наголосили на актуальності даної теми. Також в ході зустрічі був запрошений лікар онколог Богдан Прокопчук.

Під час засідання обласної секції було висвітлено ряд наступних питаннь:

1.         Використання сучасних методів навчання для активізації пізнавальної активності учнів – Гук Т. Ф., викладач, ДНЗ «Шумське ПТУ».

2.         Екологічні наслідки війни в Україні – Пицишин Т. А., викладач, Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж ТДТУ ім. І. Пулюя».

3.         Використання віртуальної лабораторії, інтернет - ресурсів для реалізації програмового матеріалу з біології та екології – Головко Л.Б., методист, НМЦ ПТО у Тернопільській області.

Для усі учасники методичного засідання була організована екскурсія в Кременецький ботанічний сад.


Засідання відбудеться в доброзичливій атмосфері, всі учасники діляться своїм власним педагогічним досвідом.

Працюємо заради Перемоги!

Слава Україні та її Героям!

Немає коментарів

На платформі Blogger.